چگونه کشک بادمجان درست کنیم؟

مواد لازم:
۱ـ بادمجان متوسط: ۸ عدد ۲ـ کشک غلیط: ۲ فنجان ۳ـ گردوی چرخ کرده: ۱ فنجان ۴ـ نعناع داغ: دو قاشق سوپخوری ۵ـ سیر داغ: ۳ قاشق سوپخوری ۶ـ گوشت چرخ کرده: ۱۵۰ گرم ۷ـ روغن: به مقدار کافی ۸ـ زردچوبه: ۱ قاشق چایخوری ۹ـ پیاز رنده شده: یک قاشق سوپخوری ۱۰ـ نمک و فلفل: به مقدار لازم
روش تهیه:
ابتدا بادمجان را پوشت میگیریم، آن را سه چهار قطعه می کنیم و سپس روی آنها کمی نمک می پاشیم. بادمجان ها را سرخ می کنیم و کشک را با دو لیوان آب داغ به آن اضافه می کنیم و میگذاریم با شعله ملایم بپزد.
پیاز را در روغن تفت می دهیم، گوشت چرخ کرده را به آن اضافه می کنیم و تفت می دهیم و نمک و فلفل و زردچوبه را به آن اضافه می کنیم و صبر می کنیم تا گوشت با یک فنجان آب داغ بپزد. کشک بادمجان را در یک دیس کشیده و گوشت، گردو و گوشت چرخ کرده را روی آن اضافه می کنیم و چند قاشق کشک روی آن می ریزیم.

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *