چگونه کباب کوبیده درست کنیم؟

۱ـ گوشت چرخ کرده: ۵۰۰ گرم ۲ـ پیاز:۱۵۰ گرم ۳ـ زعفران دم کرده:۲/۱ قاشق چایخوری ۴ـ نمک و فلفل به مقدار لازم
طرز تهیه:
ابتدا پیاز ها را شسته و پوست می کنیم و سپس به صورت ریز رنده کرده و داخل یک پارچه توری ریخته و خوب آب آن را می گیریم.
داخل یک کاسه بزرگ پیاز آب گرفته شده را ریخته، گوشت چرخ کرده را اضافه می کنیم . سپس نمک و فلفل و زعفران را به آن اضافه می کنیم و خوب ورز می دهیم تا حالت چسبنده پیدا کند. سپس مایه کباب آماده شده را درون یخچال به مدت ۲ ساعت قرار می دهیم.
برای سیخ کردن کباب کاسه ای آب سرد کنار دست خود قرار دهیم. ابتدا دست خود را در آب خیس کرده و مقدار از مایه کباب را برداشته و سیخ را با آن می پوشانیم. در پایان نیز دست خود را خیس کرده و تمام روی کباب سیخ شده را به آرامی فشار دهیم و ابتدا و انتهای آن را کاملا به سیخ نزدیک کنید. سیخ ها را روی ذغال بگذارید و آرام آن را باد بزنید تا زمانی که کباب کمی برشته شود. بعد از آن دیگر نیاز به باد زدن نیست. صبر می کنیم تا قطراتی روغن از آن به روی ذغال چکیده شود. آنگاه غذا آماده است.

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *