چگونه ماهی را سرخ کنیم؟

ابتدا ماهی را به خوبی تمیز می کنیم. سپس آن را در مخلوط آرد و زردچوبه و نمک و ادویه های مخصوص ماهی می غلطانیم سپس آن را در روغن سرخ می کنیم. در یک ماهیتابه جداگانه مخلوط سیر و جعفری و گشنیز را تفت می دهیم و سپس آب نارنج یا آب لیمو را به آن اضافه می کنیم. سپس ماهی سطخ شده را به آن اضافه می کنیم و یک ربع با شعله کم می گذاریم بماند. سپس ماهی آماده خوردن می باشد.

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *