چگونه ساندویچ مغز درست کنیم؟

مواد لازم:
نان باگت: به مقدار لازم
مغز گوساله : ۱ عدد
جعفری : ۱۰ ساقه
نمک: به مقدار لازم
فلفل: به مقدار لازم
کره : ۵۰ گرم
آبلیمو : ۳ قاشق غذاخوری
پیاز : ۱ عدد
طرز تهیه:
مغز گوساله ( یا سه عدد مغز گوسفند ) را در آب سرد بمدت نیم ساعت بگذارید . سپس پوست آن را بگیرید و با ۱ لیوان آب ، نصف جعفری ، پیاز خرد شده و کمی سرکه در ظرفی بریزید و بگذارید تا نیم ساعت بپزد . سپس آن را در آبکش بریزید تا آب آن کاملاً برود . مغز را با قاشق له کنید . جعفری خرد شده ، نمک ، فلفل و آبلیمو به آن اضافه کنید . خمیر وسط نان باگت را بگیرید و مایه فوق را داخل نان باگت بگذارید . در صورت تمایل می توانید آب لیمو ترش روی آن بریزید . سپس چند برگ کوچک جعفری روی آن بگذارید.

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *