چگونه ساندویچ جگر درست کنیم؟

مواد لازم:
جگر مرغ : ۶ عدد
جعفری : ۲ قاشق سوپخوری
روغن زیتون : نصف فنجان
تخم مرغ : ۳ عدد
آبلیمو: ۳ قاشق سوپخوری
نمک و فلفل : ۱ قاشق چایخوری
طرز تهیه:
چگر مرغ ( یا جگر بره) را تمیز کرده و بشوئید و در کمی روغن زیتون سرخ نمائید. بطوریکه آب جگر تمام شود، جگر و تخم مرغ را با رنده ریز رنده کنید یا چرخ کنید. آبلیمو، روغن زیتون ، نمک و فلفل را مخلوط نمائید و به جگر و تخم مرغ اضافه کنید و خوب هم بزنید . خمیر وسط نان باگت را بگیرید و مایه فوق را داخل نان باگت بگذارید . جعفری خرد شده را نیز داخل نان باگت بگذارید.

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *