چگونه حلیم درست کنیم؟

مواد لازم:
۱ـ ۳۰۰ گرم گندم ۲ـ ۳۰۰ گرم گوشت ۳ـ ۱ عدد پیاز ۴ـ نصف قاشق چایخوری زردچوبه ۵ـ یک قاشق چایخوری نمک ۶ـ ۱۰ لیوان آب ۷ـ زوغن به مقدار لازم ۸ـ دارچین به مقدار لازم
روش تهیه
۱ـ بهتر است برای حلیم از گندم پوست کنده استفاده کنیم. اما اگر گندم پوست کنده در دسترس ندارید می توانید گندم با پوست را پس از جوشاندن و نرم شدن آبکش کنید تا پوست های آن گرفته شود.
۲ـ گندم را ۵ تا ۷ ساعت بگذارید تا خیس بخورد و آب جذب آن شود.
۳ـ گوشت را به همراه دو لیوان آب داخل قابلمه می ریزیم و سپس پیاز را پوست می کنیم و به چهار قسمت تقسیم کرده و داخل آن می ریزیم.
۴ـ زودچوبه را نیز به گوشت اضافه می کنیم و می گذاریم روی حرارت ملایم خوب بپزد.
۵ـ گندم را با یک لیتر آب داخل قابلمه جداگانه ای می ریزیم و می گذاریم خوب بپزد تا له شود.
۶ـ نکته مهم در این مرحله این است که نگذاریم گندم ته بگیرد و هر چند دقیقه یک بار آن را هم بزنیم.
۷ـ اگر قبل از له شدن گندم آب آن در حال اتمام بود، به آن آب اضافه می کنیم.
۸ـ حال گندم را که کاملا له شده به گوشتی که قبلا آماده کرده اید اضافه می کنید و می گذارید در یک حرارت ملایم خوب بپزد تا غلیظ شود.
۹ـ باز هم تأکید می شود که در تمامی مراحل نباید بگذارید حلیم ته بگیرد.
۱۰ـ پس از آماده شدن حلیم را در یک ظرف ریخته و روی آن را با دارچین و روغن و شکر مخلوط می کنید.

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *