چگونه حلیم بادمجان درست کنیم؟

مواد لازم:
۱ـ بادمجان: ۳ عدد ۲ـ گوشت: نیم کیلو ۳ـ عدس: ۱۵۰ گرم ۴ـ پیاز: ۲ عدد ۵ـ کشک: ۱ لیوان ۶ـ سیر سرخ کرده: ۱ قاشق سوپخوری ۷ـ نعنا خشک: ۱ قاشق سوپخوری ۸ـ نمک و فلفل و زرد چوبه: به مقدار کافی
طرز تهیه:
ابتدا پیاز و گوشت را خرد کرده و سرخ نمایید و در حین سرخ کردن کمی زرد چوبه به آن اضافه کنید. سپس گوشت را با عدس بگذارید تا بپزد. بادمجان را سرخ کرده و به گوشت و عدس پخته شده اضافه نمایید. نمک و فلفل را اضافه کنید و صبر کنید تا بپزد. وقتی نزدیک به پختن کامل شد، کشک را اضافه نمایید. بعد از کشیدن در ظرف، نعنا داغ و سیر داغ را برای تزیین استفاده نمایید.

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *