چگونه حلوا درست کنیم؟

مواد لازم:
۱ـ آرد گندم: ۱ پیمانه ۲ـ شکر: یک پیمانه ۳ـ گلاب: نصف پیمانه ۴ـ آب: یک پیمانه ۵ـ زعفران: ۱ قاشق مربا خوری ۶ـ روغن: به میزان لازم ۷ـ پودر پسته، پودر نارگیل و خلال بادام: جهت تزیین
روش تهیه:
ابتدا آب و شکر و زعفران را داخل یک ظرف بریزید و روی شعله قرار دهید تا به جوش آید. اگر زغفران بدون قند ساییده شده باشد نصف قاشق مربا خوری برای یک پیمانه آرد کافی است. سپس شعله را کم کنید تا آهسته بجوشد.
آرد گندم الک شده را در ظرفی ریخته و روی شعله می گذاریم. آرد را تفت می دهیم که به رنگ طلایی در بیاید و بوی خامی آن گرفته شود. در مدتی که آرد روی گاز است آن را هم بزنید تا بک دست شود.
روغن را به آرد کم کم اضافه کنید و آن را به خوبی مخلوط نمایید تا غلظت آن مانند ماست چکید شود. همچنان مخلوط آرد و روغن را تفت بدهید تا به رنگ مورد نظر برسد و در این هنگام گلاب را به شربتی که درست کرده بودید اضافه کنید. شربت باید همچنان جوش باشد. شربت را به آرد و روغن اضافه کنید و مرتب هم بزنید تا آرد گلوله گلوله نشود. و همچنان هم بزنید تا قوام بیاید.
شعله را خاموش کنید، حلوا را داخل ظرف دلخواه بریزید، روی آن را صاف کنید و آن را تزیین کنید.

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *