چگونه بستنی کارامل درست کنیم؟

مواد لازم:
شکر : ۵/۱ پیمانه
شیر: نیم لیتر
خامه: ۱۵۰ گرم
ثعلب : ۱ قاشق مربا خوری
طرز تهیه:
شکر را روی حرارت هم بزنید تا ذوب و طلایی رنگ شود . شیر و ثعلب را اضافه کنید و هم بزنید . مایه را از صافی رد کنید، خامه را هم زده تا یکدست شود. سپس وقتی نیمه گرم و خنک شد به مایه فوق اضافه کنید . دقت کنید که خامه را در مایه زیاد هم نزنید . ظرف را به مدت ۱ ساعت در فریزر بگذارید.
سپس از فریزر بیرون آورده و هم بزنید. این کار را سه بار تکرار کنید تا مایه شما شکل بستنی به خود بگیرد.

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *