چگونه آش شله قلمکار درست کنیم؟

مواد لازم:

۱ـ گوشت: ۵۰۰ گرم ۲ـ سبزی آش: ۱ کیلو ۳ـ عدس:۱ پیمانه ۴ـ لوبیا سفید: نصف پیمانه ۵ـ نخود: نصف پیمانه ۶ـ برنج: ۲ پیمانه ۷ـ پیاز:۲ عدد ۸ـ نمک، فلفل و زردچوبه: به مقدار کافی

روش تهیه:

حبوبات را از چند ساعت قبل خیس کنید. ابتدا گوشت و پیاز را سرخ کرده و زرد چوبه را به آن اضافه کنید و بگذارید بپزد. سبزی را خورد کرده و وقتی گوشت نیم پز شد حبوبات را اضافه کنید و بعد از اینکه گوشت کامل پخت سبزی را اضافه نمایید. باید شعله را کم کنید و مدت پخت را طولانی کنید و در این مدت آن را به خوبی هم بزنید تا مواد به خوبی مخلوط شوند و جا بیفتند. نمک و فلفل را در انتها اضافه کنید. بعد از اینکه آش آماده شد می توانید آن را با پیاز داغ و نعنا داغ تزیین نمایید.

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *