چگونه آش رشته درست کنیم؟

۱ـ سبزی آش (که شامل جعفری، گشنیز، اسفناج و تره می باشد): ۱ کیلو ۲ـ رشته آش:۵۰۰ گرم ۳ـ کشک: ۲۵۰ گرم ۴ـ نخود: ۱۰۰ گرم ۵ـ عدس:۲۰۰ گرم ۶ـ لوبیا چیتی: ۱۰۰ گرم ۷ـ لوبیا قرمز: ۱۰۰ گرم ۸ـ پیاز:۵۰۰ گرم ۹ـ زرد چوبه: ۲ قاشق چایخوری ۱۰ـ نعنا خشک: به مقدار لازم ۱۱ـ زعفران آب شده ۱۲ـ روغن: ۲۰۰ گرم
روش تهیه:
حبوبات را از قبل خیس می کنیم و می گذاریم به خوبی بپزند. در همین حین سبزی را شسته و خورد می کنیم و به همراه عدس می گذاریم تا بپزد. کمی بعد حبوبات را به عدس اضافه می کنیم و پیاز را جداگانه در روغن سرخ می کنیم.نیمی از پیاز را با زردچوبه تفت داده و به آش اضافه می کنیم نمک و فلفل را نیز اضافه می کنیم و صبر می کنیم تا سبزی و عدس به خوبی بپزند. در این مرحله رشته ها را نصب می کنیم و داخل آش می ریزیم و به مدت ۱۵ تا ۲۰ دقیقه به خوبی جا می افتد. سپس آش را داخل ظرف ریخته و با پیاز و نعنا آن را تزیین می کنیم.

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *